Organizare modul de interes general “Protectia mediului – Politici si strategii de mediu”

Pe data de 14 octombrie a.c, de la ora 16:00, in Sala Senatului, Rectorat UPB, va fi organizata prima intalnire fata-in-fata a modulului de interes general “Protectia mediului – Politici si strategii de mediu”.
Titular de curs: Cristina Orbeci.
Doctoranzii si cercetatorii postdoc ai UPB si cei ai universitatii partenere (Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti) care doresc sa urmeze acest modul sunt rugati sa trimita un
mesaj de confirmare la adresa de e-mail roxanamechno[at]yahoo.com.
In cadrul modulului se vor organiza doua  intalniri fata-in-fata, cea de-a doua fiind organizata pe data de 11 noiembrie 2015, incepand cu ora 16.00, in Sala Senatului, Rectorat UPB.
Materialele educationale vor putea fi accesate prin intermediul platformei eLearning accesibile la http://knowlearn.reu.pub.ro/login. Dupa prima intalnire, participantilor li se vor configura drepturile de acces.
Doctoranzii si cercetatorii  universitatii partenere (Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti) care nu pot participa la intalnirile fata-in-fata pot solicita accesul online prin intermediul platformei Adobe Connect accesibila la https://connect.pub.ro. Informatiile de acces vor fi trimise utilizatorilor impreuna cu instructiuni de utilizare a platformei Adobe Connect o zi inainte de intalnirea fata-in-fata.
Va reamintim ca fiecare doctorand/cercetator postdoc trebuie sa urmeze minim trei (3) module de interes general.